Golftoernooi 2019

Ook dit jaar organiseren we weer het AirForYou Golftoernooi!
Hier nodigen we u graag voor uit om zo samen een mooie dag voor het goede doel te beleven.

Wanneer: vrijdag 27 september 2019
Waar: Golfbaan Het Rijk van Nunspeet.

Goede doelen: AirForYou & Epilepsiefonds


Even een reminder! Waarom organiseren wij dit evenement?
Omdat onderzoek en hulp aan kinderen met deze verschrikkelijke Taaislijmziekte (Cystic Fibrosis) nog steeds heel erg hard nodig is! Gelukkig zijn er al veel ontwikkelingen gaande omtrent nieuwe medicijnen zodat de gemiddelde levensduur van een kind steeds langer wordt. Daar zijn wij erg dankbaar voor en geeft ons de motivatie om ons nóg meer in te zetten voor deze stichting!
Het Epilepsiefonds spreekt bijna voor zichzelf, maar hoe vaak worden kinderen met epilepsie niet vergeten? Ook dit fonds heeft het geld heel hard nodig! Wij worden door bezuinigen in de zorg gedwongen om dit soort fondsen en stichtingen te ondersteunen zodat zij de juiste hulp kunnen blijven bieden.

Op vrijdag 27 september a.s. laten wij u ook graag zien waar wij als stichting de opbrengsten van de voorgaande jaren in hebben geïnvesteerd.
Het laatste goede doel waar wij dit geweldige evenement voor organiseren bent u als deelnemer! Wij garanderen u een onvergetelijk dag. Ondanks dat we voor de bovengenoemde goede doelen spelen, moet het ook weer een feestje worden!
Op deze dag gaat u naast het spelen op een van de mooiste golfbanen in Nederland, culinair verwend worden in de baan en ook daarbuiten! Wij bieden u een dag all inclusive! Uiteraard staan wij open voor sponsoring van deze golfdag! Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden hiervoor!

Maak bijvoorbeeld van dit Golf Event u persoonlijk Business Event. Wij nemen u alle organisatie uit handen… U beleeft een dag waarmee u indruk maakt op uw business partners!