Hotel Pension Vierhouten helpt

VVVierhouten_RHO0659

Bas en Valerie Tiemens van Hotel Pension Vierhouten: “AirForYou is een fantastische stichting en staat heel dicht bij ons, omdat onze kinderen in de klas zitten bij twee kinderen die taaislijmziekte hebben. Kunnen sporten is voor deze kinderen niet vanzelfsprekend, vandaar dat wij ervoor gekozen hebben het jeugdelftal te sponsoren om juist ook kinderen duidelijk te maken wat het betekent om deze ziekte te hebben. Het elftal kwam vervolgens zelf met allerlei ideeën en acties om zich dit jaar zoveel mogelijk in te zetten voor AirForYou. Wij willen heel graag dat er op deze manier meer aandacht voor de stichting komt. Niet alleen binnen, maar ook in de plaatsen buiten Nunspeet waar het jeugdelftal zal spelen. Hopelijk kunnen we zo een steentje bijdragen om meer geld in te zamelen voor onderzoek naar taaislijmziekte.”

De actie van Hotel Pension Vierhouten  met VV Vierhouten loopt nog door. De definitieve opbrengst volgt op deze site en voor recente informatie verwijzen we naar facebook.

Sponsorloop Nassauschool Hattemerbroek

972298_287505531385599_2058405252_nEen prachtige middag van de Nassauschool in Hattembroek heeft een geweldig resultaat opleverd.

Ruim 4500,- euro in de strijd tegen taaislijmziekte.

Daarbij zat een geweldige bijdrage van maar liefst 1775,- euro van de sponsorloop die ter plekke werd gehouden. Ca. 60 kinderen van de Nassauschool aangemoedigd door vaders, moeders, opa’s en oma’s, gingen tot het gaatje om hun ultieme sportprestatie neer te zetten.
Ook bedrijven droegen hun steentje bij door met een kraampje aanwezig te zijn en door de middag te sponsoren. Onder het genot van een gesponsord hapje en drankje was het een gezellige middag en avond.

Een hoogtepunt was toch wel om te zien hoe kinderen bereid waren zich in te zetten voor hun leeftijdsgenoten die door taaislijmziekte zijn getroffen.

Mieke’s Sieraderie helpt

Mieke’s Sieraderie uit Doornspijk ondersteunt met diverse acties de stichting AirForYou. Zo komt de opbrengst van de Goede Doelen Pot van Mieke’s Sieraderie vanaf heden ten goede aan AirForYou. Verder zal in de actiemaand september de batterij-actie van Mieke’s Sieraderie van start gaan. Uiteraard informeren wij hierover uitgebreider wanneer deze actie zal starten. Wij zijn bijzonder blij met de steun van Mieke’s Sieraderie en willen hen hartelijk danken voor hun bijdrage.

Run op aapjes…

Onder een voorzichtig zonnetje werd op Hemelvaartsdag een fantastisch Ouder / Kindtoernooi gespeeld bij TV de Wiltsangh. De kraam van AirForYou trok veel bekijks en de aapjes waren niet aan te slepen, evenals de zelfgemaakte lollypops en sleutelhangers. De bingo was een doorslaand succes, niet in de laatste plaats door de hilarische getallenomroeper Jacco Frens.

Graag willen wij de Wiltsangh, UNIGLOBE MTC Travel, de Hema, Tassies, Tennisschool Chris Dijkhuizen, Marike Blom, Hotel Vierhouten en Kees van Marle bedanken voor de sponsoring van de prijzen. En natuurlijk alle deelnemers voor hun hartverwarmende ondersteuning!

AirForYou is een feit!

Op 31 maart j.l. ondertekenden de bestuursleden Sabina Frens, Niels van ‘t Hul en Margreet Frens de officiële akte bij notaris Gillen in Nunspeet. Dit betekent dat de stichting vanaf nu officieel operationeel is. Wij hopen veel prachtige activiteiten te kunnen ontplooien om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor medisch onderzoek naar CF.
Benieuwd naar de activiteiten die al gepland staan? Klik dan snel hier.

 

Intersport Meijers eerste founder van AirForYou

Cystic Fibrosis is vooralsnog niet te genezen. Maar behandeling met medicijnen, speciale voeding, fysiotherapie én sport kunnen de kwaliteit van leven verbeteren. Dit sprak Intersport Meijers uit Nunspeet bijzonder aan, vandaar dat zij zich hebben gemeld als de allereerste founder van AirForYou zijn. Dit houdt in dat Intersport Meijers de stichting financieel ondersteunt bij diverse activiteiten gedurende het gehele jaar. Uiteraard zijn wij Intersport Meijers bijzonder dankbaar voor hun steun!

Ook interesse in een foundership of een andere manier van ondersteuning of sponsoring van AirForYou? Laat het ons weten via info@airforyou.nl en wij nemen snel contact met u op voor een voorstel op maat.